Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaali-purjokeitto

Kuullota paloiteltu kukkakaali, purjo ja valkosipuli kattilassa öljy-margariiniseoksessa.

Lisää kasvisliemi ja keitä kunnes kukkakaali on kypsää.

Soseuta keitto.

Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet; ohjeessa sanotaan kirveli, mutta käytin itse timjamia.

Saksi pinnalle vielä ruohosipulia.

Ohje julkaistu Yhteishyvä 8/10.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Irocduck
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Flora kevyt margariini 40 400g15g56kcal0.1g0.5g6g0g
Kasvisliemi laimennettu 400g37kcal1.2g1.6g2.9g0.2g
Olympia perinteinen sulatejuusto (Valio), annos 15g100g240kcal15g3.1g20g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g1155kcal51.4g35g87.8g22.6g
Valittu annoskoko1022g577kcal25.7g17.5g43.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna511g289kcal12.9g8.8g22g5.7g
Arvot/100g100g57kcal2.5g1.7g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187518