Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President300g774kcal57g1.5g60g0g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 75g161kcal23.2g0g7.5g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2522kcal170.6g67.2g175g21g
Valittu annoskoko1440g1261kcal85.3g33.6g87.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna720g630kcal42.7g16.8g43.8g5.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663