Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President400g1032kcal76g2g80g0g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 100g214kcal31g0g10g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g3362kcal227.6g89.6g233.2g28g
Valittu annoskoko1920g1681kcal113.8g44.8g116.6g14g
Annoskoko puolitettuna960g841kcal56.9g22.4g58.3g7g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663