Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President50g129kcal9.5g0.2g10g0g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 13g27kcal3.9g0g1.2g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g420kcal28.6g11.2g29g3.4g
Valittu annoskoko240g210kcal14.3g5.6g14.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna120g105kcal7.2g2.8g7.3g0.9g
Arvot/100g100g88kcal6g2.3g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663