Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President500g1290kcal95g2.5g100g0g
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 125g268kcal38.7g0g12.5g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g4203kcal284.4g112g291.6g35g
Valittu annoskoko2400g2101kcal142.2g56g145.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna1200g1051kcal71.1g28g72.9g8.8g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663