Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President100g258kcal19g0.5g20g0g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 25g54kcal7.7g0g2.5g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g841kcal56.8g22.4g58.4g7g
Valittu annoskoko480g420kcal28.4g11.2g29.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna240g210kcal14.2g5.6g14.6g1.8g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663