Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President150g387kcal28.5g0.7g30g0g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.5g0.7g3.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 38g80kcal11.6g0g3.7g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1261kcal85.4g33.4g87.4g10.4g
Valittu annoskoko720g630kcal42.7g16.7g43.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna360g315kcal21.4g8.4g21.9g2.6g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663