Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Lohipakaste PIRKKA599g1078kcal119.8g0g65.9g0g
Mustapippuri 10g27kcal1.1g3.7g0.3g2.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 42g297kcal0.2g0g33.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.3g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g127kcal2.1g6.6g10.5g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3563kcal271g110.6g222.4g14.8g
Valittu annoskoko1152g1782kcal135.5g55.3g111.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna576g891kcal67.8g27.7g55.6g3.7g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124