Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Lohipakaste PIRKKA798g1437kcal159.7g0g87.8g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g5g0.4g3.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 56g396kcal0.2g0g44.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g4751kcal360.8g147.6g296.6g19.8g
Valittu annoskoko1536g2375kcal180.4g73.8g148.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna768g1188kcal90.2g36.9g74.2g5g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124