Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 225g51kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Lohipakaste PIRKKA898g1617kcal179.6g0g98.8g0g
Mustapippuri 15g41kcal1.6g5.6g0.5g3.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 63g446kcal0.2g0g50.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 225g76kcal6.9g11g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.1g9.9g15.7g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g5344kcal405.8g166g333.6g22.4g
Valittu annoskoko1728g2672kcal202.9g83g166.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna864g1336kcal101.5g41.5g83.4g5.6g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124