Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Lohipakaste PIRKKA100g180kcal20g0g11g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7g50kcal0g0g5.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.4kcal0.8g1.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g593kcal45.2g18.4g37g2.4g
Valittu annoskoko192g297kcal22.6g9.2g18.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna96g148kcal11.3g4.6g9.3g0.6g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124