Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Lohipakaste PIRKKA998g1797kcal199.6g0g109.8g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 70g495kcal0.3g0g55.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.6g12.2g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g212kcal3.5g11g17.5g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5938kcal451.2g184.4g370.8g24.6g
Valittu annoskoko1920g2969kcal225.6g92.2g185.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna960g1485kcal112.8g46.1g92.7g6.2g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124