Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Lohipakaste PIRKKA200g359kcal39.9g0g22g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 14g99kcal0.1g0g11.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g42kcal0.7g2.2g3.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1188kcal90.4g36.8g74.2g5g
Valittu annoskoko384g594kcal45.2g18.4g37.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna192g297kcal22.6g9.2g18.6g1.3g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124