Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Lohipakaste PIRKKA299g539kcal59.9g0g32.9g0g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 21g149kcal0.1g0g16.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 75g25kcal2.3g3.7g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1g3.3g5.2g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1781kcal135.4g55.4g111.2g7.6g
Valittu annoskoko576g891kcal67.7g27.7g55.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna288g445kcal33.9g13.9g27.8g1.9g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124