Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Lohipakaste PIRKKA399g719kcal79.8g0g43.9g0g
Mustapippuri 6.5g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 28g198kcal0.1g0g22.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2375kcal180.4g73.8g148.4g9.8g
Valittu annoskoko768g1188kcal90.2g36.9g74.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna384g594kcal45.1g18.5g37.1g2.5g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124