Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Lohipakaste PIRKKA499g898kcal99.8g0g54.9g0g
Mustapippuri 8.1g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 35g248kcal0.1g0g27.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.7g5.5g8.7g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2969kcal225.4g92.2g185.2g12.2g
Valittu annoskoko960g1485kcal112.7g46.1g92.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna480g742kcal56.4g23.1g46.3g3.1g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124