Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu-kesäkurpitsapiiras

Sulata piirakkapohja-ainekset ja katkaravut.

Painele piirakkapohja vuokaan ja nosta kylmään lepäämään.

Valmista täyte.

Suikaloi kesäkurpitsa ja kypsennä öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät.

Sekoita jauhot joukkoon ja keitä minuutin ajan.

Lisää kasariin kuuma maito nauhana ja keitä, kunnes täyte on pehmeää ja sakeaa.

Anna täytteen jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon sulatetut ja huuhdellut katkaravut, huoneenlämpöiset, vatkatut kananmunat ja parmesan.

Mausta maun mukaan ja kaada täyte piirakkapohjalle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista piirakkaa 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes täyte on kauniin ruskea.

Anna piirakan levätä paistamisen jälkeen (puolisen tuntia) tai tarjoile kylmänä salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Keralagirl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkapohja-ainekset (Pirkka), annos 225g225g1049kcal20.5g117g54g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g50g28kcal1.6g3.2g1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200g53kcal6.6g6.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Mineraalisuola keskiarvo 30g0.4kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Parmesan formaggio da pasta40g183kcal16g0g13.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g500g1300kcal150g10g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3502g6861kcal491.4g382.6g372.8g10.8g
Valittu annoskoko1751g3430kcal245.7g191.3g186.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna876g1715kcal122.9g95.7g93.2g2.7g
Arvot/100g100g196kcal14g10.9g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188196