Katkarapu-kesäkurpitsapiiras
Sulata piirakkapohja-ainekset ja katkaravut.
Painele piirakkapohja vuokaan ja nosta kylmään lepäämään.
Valmista täyte.
Suikaloi kesäkurpitsa ja kypsennä öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät.
Sekoita jauhot joukkoon ja keitä minuutin ajan.
Lisää kasariin kuuma maito nauhana ja keitä, kunnes täyte on pehmeää ja sakeaa.
Anna täytteen jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon sulatetut ja huuhdellut katkaravut, huoneenlämpöiset, vatkatut kananmunat ja parmesan.
Mausta maun mukaan ja kaada täyte piirakkapohjalle.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista piirakkaa 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes täyte on kauniin ruskea.
Anna piirakan levätä paistamisen jälkeen (puolisen tuntia) tai tarjoile kylmänä salaatin kanssa.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa
Keralagirl