Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kesäkurpitsa zucchini 728g131kcal4.1g18.2g2.9g5.1g
Arkijuusto, Valio [330kcal]150g495kcal40.5g0g36g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g500g125kcal7.5g22.5g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3583g3069kcal256.2g81.4g187.8g10.2g
Valittu annoskoko1792g1535kcal128.1g40.7g93.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna896g767kcal64.1g20.4g47g2.6g
Arvot/100g100g86kcal7.2g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188475