Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 449g741kcal75.1g0g49.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 55g142kcal14.7g0g9.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 320g1058kcal6.4g9.6g112.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g721g252kcal13g46.1g1.4g23.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4674kcal218.4g111.4g376.2g46.2g
Valittu annoskoko1560g2337kcal109.2g55.7g188.1g23.1g
Annoskoko puolitettuna780g1169kcal54.6g27.9g94.1g11.6g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481