Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 505g834kcal84.5g0g55.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 61g159kcal16.5g0g10.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 360g1190kcal7.2g10.8g126.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g811g284kcal14.6g51.9g1.6g25.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g5258kcal245.6g125.4g423.2g51.8g
Valittu annoskoko1755g2629kcal122.8g62.7g211.6g25.9g
Annoskoko puolitettuna878g1315kcal61.4g31.4g105.8g13g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481