Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 56g93kcal9.4g0g6.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 6.8g18kcal1.8g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g90g32kcal1.6g5.8g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g584kcal27.2g14g47.2g5.8g
Valittu annoskoko195g292kcal13.6g7g23.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g146kcal6.8g3.5g11.8g1.5g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481