Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 112g185kcal18.8g0g12.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 14g35kcal3.7g0g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g264kcal1.6g2.4g28g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g180g63kcal3.2g11.5g0.4g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1169kcal54.6g27.8g94g11.6g
Valittu annoskoko390g584kcal27.3g13.9g47g5.8g
Annoskoko puolitettuna195g292kcal13.7g7g23.5g2.9g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481