Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 168g278kcal28.2g0g18.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 20g53kcal5.5g0g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g397kcal2.4g3.6g42g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g270g95kcal4.9g17.3g0.5g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1753kcal82g41.8g141g17.2g
Valittu annoskoko585g876kcal41g20.9g70.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna293g438kcal20.5g10.5g35.3g4.3g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481