Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 224g371kcal37.6g0g24.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 27g71kcal7.4g0g4.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g529kcal3.2g4.8g56.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g360g126kcal6.5g23.1g0.7g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2337kcal109.4g55.8g188.2g23g
Valittu annoskoko780g1168kcal54.7g27.9g94.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna390g584kcal27.4g14g47.1g5.8g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481