Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 280g463kcal46.9g0g30.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 34g89kcal9.2g0g5.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g661kcal4g6g70.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g451g158kcal8.1g28.8g0.9g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g2921kcal136.4g69.6g235.2g28.8g
Valittu annoskoko975g1461kcal68.2g34.8g117.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna488g730kcal34.1g17.4g58.8g7.2g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481