Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mallan kaalilaatikko

Keitä paloiteltu kaali kypsäksi suolalla ja kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä (noin 1 litra).

Keittämisen lopupuolella kaada joukkoon riisit ja tarkista nesteen määrä.

Kun riisi-kaaliseos on kypsää, ruskista sipulisilppu, valkosipulimurska ja jauheliha.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja Sambal Oelekilla.

Sekoita ainekset keskenään, mausta vielä siirapilla ja kaada uunivuokaan.

Halutessa tiputtele päälle voi nokareita.

Paista uunissa 175 asteessa reilu tunti.

Anna pinnan ruskistua kauniista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 700g1593kcal133g0g119g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 200g290kcal6.5g63.2g0.4g1.4g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)22g48kcal1.8g5.7g1.7g0g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5470g5401kcal325.8g364.2g289g74.2g
Valittu annoskoko2735g2700kcal162.9g182.1g144.5g37.1g
Annoskoko puolitettuna1368g1350kcal81.5g91.1g72.3g18.6g
Arvot/100g100g99kcal6g6.7g5.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188708