Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116g152kcal15.1g0.6g10g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114.1g2g5.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Mustikka metsä- 300g132kcal1.5g19.2g1.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1913g4296kcal77g625.6g153.4g31.2g
Valittu annoskoko957g2148kcal38.5g312.8g76.7g15.6g
Annoskoko puolitettuna478g1074kcal19.3g156.4g38.4g7.8g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149