Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka11g20kcal0.6g0.8g1.7g0.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g535kcal40.2g3.8g40.2g1.4g
Valittu annoskoko148g267kcal20.1g1.9g20.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna74g134kcal10.1g1g10.1g0.4g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333