Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka180g324kcal9g12.1g27g5.4g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g8556kcal642.4g60.2g644.4g23g
Valittu annoskoko2360g4278kcal321.2g30.1g322.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna1180g2139kcal160.6g15.1g161.1g5.8g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333