Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 537g1189kcal94g0g91.3g0g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.6g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka60g109kcal3g4g9.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2871kcal215.6g20g216.4g7.8g
Valittu annoskoko792g1436kcal107.8g10g108.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna396g718kcal53.9g5g54.1g2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333