Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Sieni rouskut, suolattu 347g90kcal5.4g8g1.7g10.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 250g621kcal35.7g13.7g47.3g1.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g16g144kcal0g0g16g0g
Paprika, punainen474g122kcal4.3g21.8g1.9g9.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15g11kcal0.2g1.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2638g2092kcal97g111.2g135.2g50.2g
Valittu annoskoko1319g1046kcal48.5g55.6g67.6g25.1g
Annoskoko puolitettuna660g523kcal24.3g27.8g33.8g12.6g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459