Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus200g140kcal32g0g0.6g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)400g131kcal2.8g26g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1473g606kcal75.2g58g5.8g5.6g
Valittu annoskoko737g303kcal37.6g29g2.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna368g152kcal18.8g14.5g1.5g1.4g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480