Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 100g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen220g44kcal1.3g8.4g0.7g3.1g
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka60g6kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)205g195kcal47.2g0g1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 350g193kcal5.6g46.1g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g1276kcal125.2g150.4g23.6g18g
Valittu annoskoko1225g638kcal62.6g75.2g11.8g9g
Annoskoko puolitettuna613g319kcal31.3g37.6g5.9g4.5g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634