Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g400g360kcal18.4g66g2.8g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g400g360kcal24g60g0.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow400g100kcal3.6g19.2g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g3345kcal255.4g360.2g94g1.8g
Valittu annoskoko3156g1673kcal127.7g180.1g47g0.9g
Annoskoko puolitettuna1578g836kcal63.9g90.1g23.5g0.5g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151