Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.8g7.1g
Polar 15% juustoraaste (150g)75g195kcal23.3g0g11.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g2133kcal174g101.6g108.2g21.6g
Valittu annoskoko1215g1067kcal87g50.8g54.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna608g533kcal43.5g25.4g27.1g5.4g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200