Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 401g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Tomaattimurska 501g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Polar 15% juustoraaste (150g)100g260kcal31g0g15g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2844kcal232g135.4g144g28.8g
Valittu annoskoko1620g1422kcal116g67.7g72g14.4g
Annoskoko puolitettuna810g711kcal58g33.9g36g7.2g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200