Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 601g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Tomaattimurska 751g221kcal4.2g39.8g1.5g14.3g
Polar 15% juustoraaste (150g)150g391kcal46.6g0g22.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g4267kcal348g203.4g216.2g43.2g
Valittu annoskoko2430g2133kcal174g101.7g108.1g21.6g
Annoskoko puolitettuna1215g1067kcal87g50.9g54.1g10.8g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200