Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 701g127kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Tomaattimurska 876g258kcal4.9g46.4g1.8g16.6g
Polar 15% juustoraaste (150g)175g456kcal54.3g0g26.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.2g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g4978kcal406g237g252.4g50.2g
Valittu annoskoko2835g2489kcal203g118.5g126.2g25.1g
Annoskoko puolitettuna1418g1245kcal101.5g59.3g63.1g12.6g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200