Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 801g145kcal4.5g20g3.2g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 401g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53.1g2g19g
Polar 15% juustoraaste (150g)200g521kcal62.1g0g30g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g5689kcal464g271.2g288.2g57.4g
Valittu annoskoko3240g2844kcal232g135.6g144.1g28.7g
Annoskoko puolitettuna1620g1422kcal116g67.8g72.1g14.4g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200