Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Polar 15% juustoraaste (150g)50g130kcal15.5g0g7.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1618g1420kcal115.8g67.8g72g14.4g
Valittu annoskoko809g710kcal57.9g33.9g36g7.2g
Annoskoko puolitettuna405g355kcal29g17g18g3.6g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200