Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 25g10kcal0.2g1.7g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g139kcal2.4g17.6g5.6g4.2g
Valittu annoskoko153g70kcal1.2g8.8g2.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna77g35kcal0.6g4.4g1.4g1.1g
Arvot/100g100g46kcal0.8g5.7g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822