Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.2g0.5g6.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.7g32.5g0.2g2.2g
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Lanttu 125g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g1390kcal25g177.6g59.6g44.8g
Valittu annoskoko1530g695kcal12.5g88.8g29.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna765g348kcal6.3g44.4g14.9g11.2g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822