Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g1668kcal30.2g213.2g71.6g54.2g
Valittu annoskoko1836g834kcal15.1g106.6g35.8g27.1g
Annoskoko puolitettuna918g417kcal7.6g53.3g17.9g13.6g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822