Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 350g134kcal3.5g24.1g0.7g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.2g45.5g0.3g3.1g
Kesäkurpitsa699g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Lanttu 175g50kcal1.7g8g0.5g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g1946kcal35.2g248.6g83.4g63g
Valittu annoskoko2142g973kcal17.6g124.3g41.7g31.5g
Annoskoko puolitettuna1071g487kcal8.8g62.2g20.9g15.8g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822