Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 450g173kcal4.5g31g0.9g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.7g58.5g0.4g4g
Kesäkurpitsa899g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Lanttu 225g65kcal2.2g10.3g0.7g4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g2503kcal45.2g319.8g107.4g81g
Valittu annoskoko2754g1252kcal22.6g159.9g53.7g40.5g
Annoskoko puolitettuna1377g626kcal11.3g80g26.9g20.3g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822