Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 50g19kcal0.5g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g278kcal4.8g35.4g11.8g8.6g
Valittu annoskoko306g139kcal2.4g17.7g5.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna153g70kcal1.2g8.9g3g2.2g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822