Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g64.9g0.5g4.5g
Kesäkurpitsa999g170kcal4g25g6g7g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.7g4.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g2781kcal50.4g355.2g119.4g90.4g
Valittu annoskoko3060g1390kcal25.2g177.6g59.7g45.2g
Annoskoko puolitettuna1530g695kcal12.6g88.8g29.9g22.6g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822