Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 600g230kcal6g41.4g1.2g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g77.9g0.6g5.4g
Kesäkurpitsa1199g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g3337kcal60.6g426.4g143.4g108.6g
Valittu annoskoko3672g1669kcal30.3g213.2g71.7g54.3g
Annoskoko puolitettuna1836g834kcal15.2g106.6g35.9g27.2g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822