Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 100g38kcal1g6.9g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g556kcal10g71g23.8g18g
Valittu annoskoko612g278kcal5g35.5g11.9g9g
Annoskoko puolitettuna306g139kcal2.5g17.8g6g4.5g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822