Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.3g0.3g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g834kcal15g106.4g35.6g26.8g
Valittu annoskoko918g417kcal7.5g53.2g17.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna459g209kcal3.8g26.6g8.9g6.7g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822